#40 dagen bloggen

Uitdagingen tijdens de vastentijd, het lijkt wel een trend tegenwoordig:

  • Tournée Minéral laat ik aan mij voorbijgaan; ik ben geen grote drinker en wanneer ik een glas drink, dan geniet ik daar gewoon van, #sorrynotsorry
  • Dagen zonder Vlees (gaat niet meer door dit jaar maar zindert toch nog na); ik ben geen grote vleeseter, maar volledig vleesloos zie ik mezelf nog niet door het leven gaan,
  • Dagen zonder klagen / Tournée minder gal : ‘t is een gedacht maar door dagelijks op zoek te gaan naar kleine gelukjes probeer ik daar al aan te werken en eens goed klagen kan ook wel deugd doen zo nu en dan (opkroppen is nergens goed voor) 😉
  • 40 dagen bloggen: tiens, dat is misschien nog eens een gedacht 🙂

Waarom ik deelneem (of dat toch ga proberen):

  • voordeel van deze challenge: niets moet en alles mag, geen vaste onderwerpen en strikte richtlijnen, je kan een joker inzetten (eigenlijk zelfs zes jokers voor de dagen waarop je niet schrijft) maar er is niemand die op je vingers komt tikken wanneer je hiervan afwijkt;
  • het een goede oefening is om weer wat meer te schrijven en oefening baart kunst 😉
  • ik wil nog wel eens wat nieuwe blogs ontdekken (al zal er nu meer tijd gaan naar schrijven, dat wordt dus even zoeken om ook nog wat leestijd in te plannen)
  • ik hiermee misschien dat extra duwtje in de rug krijg om mijn BuJo eindelijk eens op te starten 😉

P.s.: wil je ook meedoen aan 40 dagen bloggen of kijken wie er nog deelneemt? Check dan even de blog van Verbeelding

6 thoughts on “#40 dagen bloggen

  1. Naamgenootje? Kom ik echt zelden tegen. En ook nog bujo fan. Ben benieuwd naar wat je daarover gaat posten. Heerlijk hoe je dit begon, Tis wat he, al die uitdagingen terwijl de dag opzich altijd al zo’n mooie uitdaging is 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *