About last weekend

Wat deed ik zoal het voorbije weekend? Tot rust proberen komen en genieten van kleine dingen:

Vaststellen dat AS Adventure in Sint-Denijs-Westrem mooi (en behoorlijk grondig) heringericht werd. Het was even wennen aan de nieuwe lay-out maar de zone van de pashokjes vonden wij alvast meer dan geslaagd (een groot pashok waar je met 2 personen in kan, ideaal toch voor een moeder-dochter-passessie?) en we kwamen met twee fijne koopjes naar huis, eentje voor haar en eentje voor mij ๐Ÿ˜Š.

Lezen! Eindelijk weer eens wat tijd genomen om te lezen, niets ernstigs maar gewoon pure ontspanning met een thriller die ik meenam uit de kersverse boekenruilkast in ons kantoor in Brugge.

Fietsen: met ons drietjes een ontspannend fietstochtje maken in de streek. Meer moet dat soms niet zijn (‘t was aangenaam warm maar bij momenten een nogal witte lucht waardoor de foto’s wat minder zijn).

Onkruid wieden in de tuin, het werd de voorbije maand een constante. Het vraagt wel tijdย maar voorlopig hou ik vol om het onkruid manueel te verwijderen en het gras maximaal groeikansen te geven. Zonder extra water te geven, heeft ons vers gezaaid gras van april toch maar mooi de droogte van juni overleefd al zorgt dus ook het onkruid mee voor dat groen uitzicht ๐Ÿ˜‰

Op zondag naar de stad fietsen, flaneren op de boekenmarkt (en nog wat vakantielectuur meebrengen) en vervolgens een fijn nieuw adresje ontdekken in de Burgstraat waar we zeker nog eens terugkomen (bespreking volgt).

Reclameschilder spelen: het Festival van Vlaanderen komt op 8 oktober langs in Zomergem en dat mag best in het groot worden aangekondigd ๐Ÿ™‚

Enfin, niets bijzonders maar toch het een en ander waardoor het weekend weer snel voorbij was en ik er met volle teugen van genoten heb.
Hopelijk hadden jullie ook een fijn weekend?

3 thoughts on “About last weekend

  1. Ja hoor! En chapeau voor het gras hoor! Na zo’n droge weken!
    Ik ben al benieuwd om meer te lezen over Het Moment. De vloer is in elk geval al veelbelovend ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜!

    1. Thnx Ann, gelukkig hebben wij zo nu en dan nog een beetje regen gekregen in Gent en is onze grond vrij vochtig waardoor het gras (en het onkruid) het toch hebben volgehouden ๐Ÿ™‚
      Het Moment is een aanrader, wij keren zeker nog eens terug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *