Gentse feesten 2014 – deel 5

Ons programma op dinsdag: dat werd de laatste dag jeugdcircusfestival Baudelo met drie voorstellingen i.p.v. vier want er was er eentje weggevallen wegens blessure van een artiest.
De eerste werd de meteen de langste, heel uitgebreid (voor mij te lang) en behoorlijk chaotisch (ook iets te voor mij) maar met op zich heel goede elementen. Le  Cirque du Platzak met Popcore werd door velen gesmaakt maar misschien moeten ze toch het ‘less is more’ principe eens overwegen?

IMG_8242 IMG_8256

Daarna volgde Mini cirque Composé met diverse korte acts van circusschoolstudenten, een mooi staalplaatje van aankomend talent waarbij er toch enkele hele knappe stukjes tussen zaten.

IMG_8330 IMG_8333

We sloten de dag in Baudelo af met Léandre & cie La Tal met Démodés, bijna symbolisch voor mededeling naderhand dat het jeugdcircusfestival ermee stopt wegens te weinig budget/subsidies. Driewerf helaas. Wij kwamen altijd met veel plezier naar de voorstellingen kijken. Hopelijk komt er voor volgend jaar toch nog een oplossing want Gentse feesten, Baudelo en circus dat hoort gewoon bij elkaar.

IMG_8402 IMG_8439

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *