Kleine meisjes worden groot

Het voorbije weekend vierden we de verjaardag van nichtje S. Het jongste kleinkind van mijn ouders mocht ook al vijf kaarsjes uitblazen (de twee andere zijn acht). Gelukkig zijn er foto’s om ons te herinneren aan de baby en peuter die ze elk vroeger waren want de tijd vliegt dat het geen naam heeft. Ze spiegelen zich aan de groteren en worden zelfstandiger en mondiger met de dag.

Maar of ze nu groot zijn of klein, cadeautjes krijgen vinden ze allemaal leuk. Wij zorgden voor een verzameling boekjes, stickervellen (altijd een hit) en een kettinkje, allemaal apart ingepakt om de spanning van de verrassing en het plezier van het uitpakken langer te laten duren. Als extraatje maakte ik nog een mobiel voor haar.
Mobile Art

Ik kreeg een mobielenboekje van schoonzus K. en zocht er voor de eerste keer een vrij eenvoudig modelletje uit dat S. toch wel leuk zou vinden.
Het knippen viel bij deze mobiel nog mee, maar voor enkele andere modellen ga ik toch eens op zoek moeten naar een heel fijn schaartje. Aan een cuttermesje ga ik mij niet wagen want daar komen ongelukken van vrees ik.

Mobiel

Gelukkig had ik ook nog een passend lintje liggen zodat de acrobate een mooie trapeze kon krijgen. Met een beetje handigheid kan je de dame zelfs een salto laten draaien terwijl de clown en de leeuw onderaan de circustent hun eigen kunstjes mogen opvoeren. Onze jarige leek het leuk te vinden, missie geslaagd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *