Lentewandeling in het parkbos, deel 2

Nadat we vorig weekend de rode route wandelden in het Parkbos, gingen we dit weekend voor de langere, blauwe route. Met hoge hakken zou ik de wandeling niet doen maar met gewone wandelschoenen lukt het perfect langs de halfverharde paden en de vlonderpaden die je over de vochtiger stukken brengen.
Deze keer had ik wel mijn fototoestel mee en schoten zowel Maya als ik beelden tijdens onze wandeling.

Enig minpuntje, toen we terug aan het punt kwamen waar we onze fietsen hadden geparkeerd bleek een overlaat een van onze fietstassen meegenomen te hebben (en wellicht werd de dief gestoord in de actie door passanten want mijn stuurtasje was ook al deels losgemaakt) 🙁 De fietsen zelf stonden gelukkig stevig op slot maar ‘t is toch niet leuk (en ze stonden echt wel in volle zicht geparkeerd, niet ergens in een verborgen hoekje, misschien net daardoor dat er slechts één fietstas verdwenen was).

2 thoughts on “Lentewandeling in het parkbos, deel 2

  1. Mensen die iets nemen wat niet van hen is, het is godgeklaagd!
    Ik kreeg van mijn schat een set mooie waterdichte fietstassen cadeau toen ik een nieuwe fiets kocht. Standaard steek ik mijn kettingslot door de handvatten van de tassen als ik de fiets op slot zet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *