Weekendbezigheden

Het werd een rustig maar toch ook goed gevuld weekend, in elk geval eentje met behoorlijk wat afwisseling.
Op vrijdagavond maakten we met zes dames spaghettisaus voor ca. 120 mensen, het werd uiteindelijk ruim 50 liter (gerekend zonder het gehakt want dat hielden we nog apart). Er werd zelfs een kampvuurtje ingeschakeld om nog een extra vuurbekken te hebben.

WP_20150626_003                                           WP_20150626_004

We deden er ongeveer 4 uur over maar dan stonden de emmers ook gevuld en was de vaat aan de kant. Op het pastafestijn zelf was ik niet maar blijkbaar heeft het goed gesmaakt.

Op zaterdag gingen we nog eens op ‘consultatieronde’ voor ons bouwproject. De realisatie gaat helaas niet zo snel als we zouden willen, maar dat weerhoudt ons er niet van om verder op stap te gaan en keuzes te maken voor het toekomstige terras en de binnendeuren. Andermaal vriendelijk verder geholpen door mannen die hun vak en hun product kennen. En nu maar hopen dat niet alle aannemers op zich zullen laten wachten voor het vervolgtraject.
Ondertussen toch ook nog eens binnen gesprongen in een woonwarenhuis en nog een blik geworpen op mogelijke toekomstige aankopen (zoals nieuw tuinmeubilair). Voorlopig echter zijn die aankopen nog afhankelijk van het budget dat er op het einde van de rit over blijft.

WP_20150627_001

Op zondag mocht dochterlief naar een verjaardagsfeestje en gebruikten wij de vrije tijd voor een fietstochtje in de Leiestreek. We zagen buitensporig veel bootjes (blijkbaar net bootwijding die dag in Afsnee). Verder ook een gevelde boom waarvan de resterende stam gebruikt was voor een woodcarving, best knap (alleen een beetje ver om met mijn telefoon een goede foto te maken).

WP_20150628_005WP_20150628_004

En de krokodil op de brug over de ringvaart bleek zowaar een begeleidende tekst gekregen te hebben. Hoe die er bij gekomen is, ik zou het echt niet weten.

WP_20150628_003

En voor we het wisten, was het weekend alweer voorbij en mogen we ons voorbereiden op een hittegolf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *