Mijn eerste stapjes

Ik heb er lang over nagedacht, vervolgens heel erg veel getwijfeld en toen kreeg ik plots dat extra duwtje in de rug. De nodige technische ondersteuning waardoor dat argument om het niet te doen wegviel en ik eigenlijk niet anders kon dan de sprong wagen.

Bij deze spring ik dus in het water van een eigen blog. Ik weet nog niet hoe diep het water is en ik weet evenmin of ik het lang zal volhouden maar ik ben vertrokken en ik zie wel hoe lang het duurt en waarheen het me voert.

Verwacht hier geen grootste theorieën of hoogstaande literatuur. Mijn gedachten springen vaak van de hak op de tak, ze fladderen soms met de vleugelslag van een kolibrie maar het zijn mijn gedachten en dus laat ik ze al eens de vrije loop…

 

2 thoughts on “Mijn eerste stapjes

  1. Gisteren pas je blog ontdekt. Mooi, leuk, vlot! Smaakt naar meer. Ik zet je bij mijn favorieten en kijk uit naar je volgende berichten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *